• Neware Technology Limited
  M. SAVIN Jean-Francois
  Wij hebben Neware-banken voor het testen van onze primaire cellen en batterijen verscheidene jaren gebruikt. Wij zijn vrij tevreden over de kwaliteit van dit type van materiaal en wij vinden altijd goed en zeer reactief koppel van hun naverkoopdienst om terug ons in specifiek geval te helpen.
 • Neware Technology Limited
  Prof. Lv Li
  Wij hebben Neware-batterij testend systeem vele jaren gebruikt. Wij worden geconcentreerd op verschillende elektrochemische tests van lithium-ionenbatterijen. De Neware-machine is gemakkelijk om worden gebruikt en het programma is gemakkelijk te plaatsen. Wij hebben last-lossing het cirkelen voor meer dan 5000 cycli en de machine getoond zeer goede stabiliteit geleid, die ons hielp te verkrijgen
 • Neware Technology Limited
  M. Frank Groen
  Diverse neware testende systemen zijn uitgerust ons laboratorium jarenlang en gediend zeer goed. Wij gebruiken hen voor vele soorten tests. Gemakkelijk om de tests en de gegevens te behandelen goed wordt georganiseerd voor ons rapporteringswerk. Het belangrijkste ding is de meting en de controle is vrij nauwkeurig en betrouwbaar.
Contactpersoon : Neware Support Team
Telefoonnummer : +86-18689201545

5V 6A 8 Kanaal 18650 de Capaciteitsmeetapparaat van de Batterijlader

Plaats van herkomst China
Merknaam Neware
Certificering CE
Modelnummer CT-4008Tn-5V6A-S1
Min. bestelaantal 1 eenheid
Prijs USD negotiation per Unit
Verpakking Details Houten Doos, 95cm - 62cm - 32cm, 30Kgs
Levertijd 8 WERKDAGEN
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 100 Eenheden per Maand

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Nauwkeurigheid 0,05 percent van FS Stabiliteit 0,05 percent van FS
Huidig 0.5mA - de drievoudige waaier van 6A Outputmacht 30W
Gegevensfrequentie 10Hz Hardwarereactie 1mV
Hoog licht

van de de Batterijlader van 5V 18650 de Capaciteitsmeetapparaat

,

van de de Batterijlader van 6A 18650 de Capaciteitsmeetapparaat

,

8 kanaal 18650 Batterijanalysator

Laat een bericht achter
Productomschrijving

5V6A 8 Kanaal 18650 van het de Capaciteitsmeetapparaat van de Batterijlader de Hoge Precisie

 

wegens de snelle gegevensverzamelingfrequentie, BTS - 4000 zouden op super condensator de test of van EDLC (Elektronische Dubbele Laagcondensator) kunnen worden toegepast. Door onze geavanceerde software, de capacitieve weerstand, zou DCIR (Gelijkstroom Interne Weerstand) gemakkelijk kunnen worden berekend.

 

Recycleer Batterijfunctie

Als u hebt het pak van de terugwinningsbatterij, zoals Toyota Prius-batterijpak (over het algemeen, elk stuk cel 6 enige Ni-MH heeft, dan verscheidene stukkenbatterijen in één pak) assembed, en u elke single cell capaciteit, cyclie het leven, weerstand, enz. moet controleren. Dan assembleer de batterijcel na het sorteren door capaciteit, weerstand. U zult het nieuwe batterijpak krijgen. En duur u zal testen het batterijpak om de echte capaciteit en andere functieparameter te controleren.


Voltage & Stroom - zeer Essentieel

De nauwkeurigheid van Voltage en/of stroom kan de resultaten fundamenteel beïnvloeden komt uit een test. Daarom is de nauwkeurigheid van voltage en stroom zo belangrijk voor een batterijmeetapparaat.

 

De meetapparaten van de Newarebatterij verstrekken goede nauwkeurigheid zowel voor voltage als stroom. Dit verzekert u de betrouwbaarste gegevens van uw tests krijgt.

 

Een meetsysteem kan nauwkeurig nauwkeurig maar, niet nauwkeurig maar niet nauwkeurig zijn, noch, of allebei. De meetapparaten van de Newarebatterij verstrekken ondertussen goede prrecision. Om algemene prestaties van een meetsysteem te krijgen, wordt de Meetsysteemanalyse (MSA) gewoonlijk geïntroduceerd voor de studie.

 

DCIR - Gelijkstroom Interne Weerstand

Is de gelijkstroom interne weerstand (DCIR) van batterijen r-esistance van het huidige vloeien door de batterij, met de standaardeenheid van meting genoemd het ohm. De waarde van DCIR wordt niet bevestigd, en varieert afhankelijk van veelvoudige factoren, zoals batterijmaterialen, elektrolytconcentratie, temperatuur, en diepte van lossing.

 

De variatie van DCIR heeft een grote invloed op de prestaties van de batterijlossing, vooral voor hoge machtsbatterijen. In het algemeen, beter de batterij, lager de interne weerstand. Daarom identificeren de meeste batterijfabrikanten DCIR als zeer belangrijke indicator om batterijkwaliteit te evalueren. De methode van DCIR-meting is stroom in de anodeandkathode van de batterij tijdens een korte periode hoog in te spuiten, en dan lade lossings de veranderingen van batterijvoltage registreren en/stroom. Om DCIR door de Wet van het Ohm te berekenen, wordt de voltagevariatie verdeeld door huidige variatie.

 

Nauwkeurige Timing

De meesten van ons overwegen het voltage en de huidige nauwkeurigheid is de factoren van het grootste belang van een batterijmeetapparaat, maar eigenlijk is de timingsnauwkeurigheid van hetzelfde belang.

 

De capaciteit of de energie zijn berekende op tijd basis met het gemeten voltage en de stroom, dus zal de timingsnauwkeurigheid zeer de berekende capaciteit beïnvloeden. Aan algemene constante huidige of andere constante testende regimes, dit effect niet dat gemakkelijk kan om worden waargenomen.

 

De linkerzijde is van Neware, is het recht van een andere leverancier in marke.

 

Gegevensbeveiliging

Gebruikt het testende systeem van de Newarebatterij LAN als belangrijkst kader om gegevens over te brengen. Dit verstrekt de meeste flexibiliteit en de betrouwbaarheid aan uw systeemplaatsing.

 

Wanneer u neer in Neware-batterijmeetapparaat kijkt, verstrekt zijn unieke Middenmachinearchitectuur een andere verhogingslaag aan de gegevensbeveiligingkwestie. Voorts is deze MM. een ingebed systeem dat toestaat u tests in werking stelt zelfs uw LAN neer is.

 

Aangezien wij dieper gaan, zullen de dubbele ingebedde systemen grote overtolligheid hebben om controles en gegevensoverdracht te behandelen.

 

 

Voltage Per de Waaier van het Kanaalvoltage Last: 25mV - 5V       Lossing: 0V - 5V
  Lossing Min Voltage 1.5V
  Nauwkeurigheid 0.1percent van FS
  Stabiliteit 0.1percent van FS
Huidig Per Kanaal Huidige Waaier Waaier 1: 0.5mA-0.1A       Waaier 2: 0.1A - 3A       Waaier 3: 3A - 6A
  Nauwkeurigheid 0.1percent van FS
  Stabiliteit 0.1percent van FS
Macht Per de Macht van de Kanaaloutput 30W
Gegevensopname Verslagvoorwaarde Tijd deltat, 100mS
Impuls Last CCC
  Lossing CCD
  Min Pulse Width 500ms
  Geautomatiseerde Schakelaar Geautomatiseerd swith van last aan lossing voor elke impuls
  Beëindigenvoorwaarde Voltage, Testtijd
Cyclus De Waaier van de lijnmaatregel 65535 keer
  Max Steps Per Loop 254
  Genestelde Lijn Genestelde lijnfunctie, Max Support 3 Lagen
Bescherming Softwarebeveiliging Macht - onderaan Gegevensbescherming

 

5V 6A 8 Kanaal 18650 de Capaciteitsmeetapparaat van de Batterijlader 0