Neware Technology Limited

  • China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel
  • China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel
  • China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel
  • China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel
  • China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel
  • China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel
Grote Markt Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Neware
Aantal werknemers 350~500
Jaarlijkse omzet 250000000-350000000.00
Opgericht Jaar 1998
Export pct 50% - 60%

Inleiding

Neware is een belangrijke leverancier van het batterij testende systeem gestationeerd in Shenzhen, China.
Neware is geëngageerd aan het verstrekken van het testende systeem van de hoge prestatiesbatterij sinds 1998 geweest.

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 0

Van de Newareacculading en Lossing het Proefsysteem, die zich van eencellige toepassingen μA tot 1MW-pakken uitstrekken, is een hoge precisiesysteem dat specifiek voor het testen van lithium-ionenbatterijcellen, modules, pakken en condensatoren wordt ontworpen. Het is geschikt voor productontwikkeling, kwaliteitscontrole, en nuttig aan kenmerkend onderzoek, het cyclusleven het testen, productonderzoek, en kwaliteitsbeoordeling.

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 1

Als leider van leverancier van batterij de testende oplossingen die in 1998 wordt opgericht, is Neware geëngageerd aan het verlenen van batterij het testen producten en diensten de de van wereldklasse voor de laatste 21 jaar geweest. In feite, zijn deze inspanningen met meer dan 180.000 reeksen van het testen materiaal beloond die aan meer dan 26.000 klanten worden verkocht, die zich van batterij/condensatorvervaardiging (productie, kwaliteitscontrole) uitstrekken en autofabrikanten aan R&D-instituten over de wereld.

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 2

Anderzijds, als energieke, creatieve, en gemotiveerde onderneming, houdt Neware nooit op listig en wijzigend materiaal, evenals aanpassend aan de continu veranderende technologie, die ons van goed tot groot zal leiden. Wij investeren 10% van onze jaaromzet in R&D om aan de stijgende en veranderende testvereisten van klanten en de industrie te voldoen.

Tot zover, heeft Neware ‚Nationale High-tech Ondernemingen‘ en ‚Shenzhen High-tech Onderneming‘, gerechtigd en als ‚top 500 groeiende ondernemingen in Shenzhen‘ toegekend. Voorts keurde Neware het SAP-systeem begin 2004 goed, en ontving zowel de certificaten van ISO9000 als ISO9001-. Het grootste deel van onze producten hebben een Ce-certificaat.

De producten van Neware zijn wijd gebruikt door klanten in meer dan 150 landen, van het eencellige testen aan module en pak het testen. Wij begrijpen duidelijk dat de verschillende cliënten verschillende vereisten hebben; daarom worden onze producten ontworpen gebaseerd op de eisen van de markt.

BTS4000 werd uitgevonden in 2008, en na 10 jaar van evolutie, is het het populairste product van Neware geworden. Flexibel en klantgericht zijn de twee belangrijkste concurrentievoordelen van BTS 4000, om nog te zwijgen van zijn hoge nauwkeurigheid, de korte tijd van de hardwarereactie en drievoudige waaiereigenschappen. BTS4000 kan de markteisen altijd tevredenstellen. Het heeft een huidige outputwaaier van 1mA aan 3000A, ook met multi-huidige waaier gaat het kanaalvoltage van 0V tot 110V. Denk aan BTS4000 zoals Toyota, is het praktisch, betrouwbaar, en de kosten zijn binnen een redelijke prijs. Nu, zou ik onze BTS9000 willen introduceren. Het is meer als Porsche, luim en een duur beetje, maar het onderzoek concentreerde zich. Onze BTS9000 kan 0,02% nauwkeurigheid met 100μs-reactietijd, multiwaaiers met 1000Hz-de functie minder dan bereiken van de gegevensopname die in talrijke onderzoeklaboratoria wordt toegepast sinds het werd uitgevonden. Vergelijkbaar zijnd met BTS4000, concentreert BTS zich 8000 bij EV-voertuigbatterij het testen, super capaciteitstest en de test van de opslagenergie, enz. BTS8000 is beroemd voor zijn drijfprogramma's en het simuleren van functie. Met de stijgende populariteit van de EV-voertuigmarkt, wordt BTS8000 ook goedgekeurd door een groot aantal fabrikanten van de pakbatterij.

Het is onbetwistbaar dat de energieopslag de sleutel aan een duurzame energietoekomst is. De betrouwbare en flexibele testende oplossingen zijn wat wij voor het leven doen. Onze meetapparaten kunnen worden aangepast gebaseerd op de verschillende testdoelstellingen. Ook, hebben wij een grote verscheidenheid van klemmen die pogen grotere het testen steekproeven, uit muntstukcel te verkrijgen, van 5V10mA-meetapparaten in te pakken al manier tot 900V800A, wat wij kunnen aanbieden zijn altijd hoger dan uw verwachting. Voorts versterken wij nu geïntegreerde ervaringen zowel op gegevensbeheer als testende activiteiten die derde partijen impliceren. Bijvoorbeeld, kunt u testresultaten in NDA of Excel uitvoeren door onze software te gebruiken. U kunt wijzen afhankelijk van de verschillende testvereisten ook schakelen. Wij waarborgen u een hoogst geautomatiseerd testend systeem in productieprocessen en professioneel testend centrum toelatend u om complexe tests en gegevens te behandelen. Voorts hebben wij een laboratoriumbeheersysteem, ontwikkeld helpen om de doeltreffendheid en de efficiency te verbeteren.

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 3

Als één van de populairste steden wereldwijd, wordt Shenzhen opgebouwd voor de software, IT de diensten en de nieuwe energieindustrieën. Vergelijkend bij andere steden in Aziaat, heeft Shenzhen veel meer potentieel dat als tweede Silicon Valley moet worden ontwikkeld. De concurrerende arbeidsprijs met beroepsbekwaamheden is de belangrijkste factoren die voor de buitenlandse investeerders die hun zaken delocaliseren aan Shenzhen meer en meer aantrekkelijk worden. Daarom als leider van de industrie van de batterij testende leverancier in China, verkozen wij Shenzhen om onze zaken uit te breiden en de toekomstige ontwikkeling te ontmoeten.

Het verlenen van gekwalificeerd, nauwkeurig, en betrouwbaar materiaal en de dienst voor onze cliënt is wat onze zaken op worden voortgebouwd. Wij zijn zeer trots van onze langdurige vennootschappen met sommige van onze loyale klanten. Zij zijn hoofdzakelijk van Universiteiten zoals MIT, Stanford University, evenals fabrikanten zoals LG, SAMSUMG en ATL, en zelfs Onderzoekinstituten zoals Fraunhofer IWS van Duitsland, EV-autobedrijf zoals Telsa, etc…. Als en slechts Professor Jeff Dahn dat in internationale conferenties wordt vermeld: „Mijn laboratorium zou absoluut verpletterd worden zonder het materiaal van Neware.“ Ook, kwam één van onze klanten van Denemarken om ons te bezoeken deze zomer, en zij zeiden zij ons materiaal meer dan 14 jaar hebben gebruikt, en het die nog volkomen lopen. Dit koppelt van onze klanten terug wordt de belangrijkste motivatie voor ons houden en verbeterend onze zelf nooit met wat worden tevredengesteld wij nu hebben, maar op de toekomstige ontwikkeling concentreren.

Om collectief te zijn sociale is verantwoordelijk ook de essentiële sleutel om het succes op lange termijn te handhaven. Bijvoorbeeld, is CATL-Neware een groot project waarin Neware met succes heeft voltooid. Wij geloven sterk deze industrie de groei de maatschappij besteedt aandacht aan de jonge generatie snel, maar slechts als aangezien zij de toekomst van de wereld zijn. Aldus, bevorderen wij hogere onderwijsorganisaties om hun laboratoria te ontwikkelen door 1.000 batterijmeetapparaten kostenloos jaarlijks te schenken.

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 4

Samenvattend, aangezien wij met de reuzen op de manier om een groenere en schonere toekomst te verstrekken voor menselijk wezen lopen, moet de sleutel blijven gemotiveerd, energiek blijven, innovatief zijn, en ook onze voeten ter plaatse houden. Daarom verkies Neware om u met uw batterij testende behoeften te helpen, aangezien wij waarborgen dat wat wij aan u kunnen aanbieden altijd hoger zal zijn dan wat u hebt verwacht.

Geschiedenis

Opgericht in 1998, is Neware geëngageerd aan het verstrekken van betrouwbare batterij testende systemen geweest. Tot zover, heeft Neware flexibel, hoog nauwkeurigheidsbatterij het testen materiaal verstrekt aan zich meer dan 35.000 klanten uitstrekken het wereldwijd van batterijfabrikanten aan R&D-instituten. De klanten verklaren zij van het stabiele, rendabele batterij het testen materiaal, samen met de grote dienst van Neware houden.

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 0

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 1

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 2

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 3

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 4

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 5

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 6

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 7

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 8

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 9

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 10

Dienst

Sectie 1 Opleidingsplan

Neware is uitgerust met de speciale ingenieurs van de naverkoopdienst om klanten van noodzakelijke technische opleiding in het gebruik, onderhoud en andere aspecten van producten te voorzien

1 . Technische ondersteuning

a . Materiaal het werk principekennis opleiding.

b . Materiaallan milieubouw, machtsinstallatie opleiding.

c . De kennis van het basismateriaalonderhoud opleiding.

d . Hogere computersoftwareverrichting - softwareinstallatie en verbetering. Teststroom het uitgeven, Gegevenssteun, gegevensmening, gegevensanalyse en verwerking, de rapportuitvoer, enz.

e . Trein technisch personeel op de kennis van de verrichtingsveiligheid.

f . Het onderhoudsvaardigheden van de materiaalhardware opleiding, zodat het technische personeel basishardwarefout op hun kan behandelen.

g . Het gebruiksvaardigheden van het materiaalsoftwaresysteem opleiding, zodat het technische personeel de basisproblemen in softwareverrichting kan behandelen.

h . Na de verkoopdienst behoeften van klanten, vrije begeleiding en opleiding telefonisch, die technische vragen beantwoorden.

 

Sectie 2 Materiaalgoedkeuring

1 . De pregoedkeuring van levering, 10 werkdagen vóór levering, zal de Verkoper de koper over pregoedkeuring van het materiaal informeren, zal het materiaal de pregoedkeuring volgens de inspectie-artikelen en de normen dat door zowel partijen vóór goedkeuring worden goedgekeurd, als het pregoedkeuringsrapport zal worden uitgevoerd dat door beide partijen wordt ondertekend worden behouden. Het materiaal kan slechts na het overgaan van de kopers pregoedkeuring worden geleverd, behalve dat verlaat de koper de pregoedkeuring. De levertijd van de Verkoper zal als levertijd van de verkoper worden geacht. De levertijd moet de leveringsdatum ontmoeten die in de orde wordt gespecificeerd.

2 . Formele goedkeuringstijd - de koper brengt de installatie en het opdragen vereisten na het ontvangen van de goederen naar voren, en de Verkoper zal in de installatie en de goedkeuring binnen 7 werkdagen bijwonen. Als er geen testproduct die na het ontvangen van het materiaal lopen is, standaard zal het als automatische goedkeuring binnen 30 dagen worden beschouwd.

3 . De formele goedkeuringsnorm, de formele goedkeuringsnorm zal op de vereisten die in deze Overeenkomst en andere supplementaire specificaties worden vermeld worden gebaseerd die afzonderlijk door beide partijen wordt goedgekeurd. Als er nationale normen of de industrienormen voor het materiaal zijn, zullen zij aan zowel nationale normen als de industrienormen voldoen. De kopersgoedkeuring van het materiaal stelt niet de verkoper van de verantwoordelijkheid van de kwaliteitswaarborg binnen vrij de periode van de kwaliteitswaarborg na het materiaal.

 

Sectie 3 Artikel van het type service

1 . Vrije technische opleiding: het bedrijf verstrekt pre-sale en naverkoop vrije technische opleiding, eens is het aantal van vrije opleiding ter plaatse, en het aantal telefoon verre technische begeleiding is onbeperkt. Er zijn speciale technische ingenieurs om u op elk ogenblik te dienen. Wij heten u welkom oprecht om te bezoeken en te onderzoeken.

2 . De steun van de Newaretelefoon: wanneer het gebruiken van Neware-producten, als de gebruikers moeilijke problemen ontmoeten, kunnen zij de hotline van de bedrijvendienst voor overleg roepen. De overlegtijd is gebaseerd op het de bedrijvenwerk en rusttijd.

3. De het oplossen van problemensteun, na het ontvangen van het klantenbericht van Neware-productmislukking of abnormale verrichting, als het niet door Neware telefoonsteun kan worden verbeterd, zal Neware zo spoedig mogelijk het probleem binnen de de diensttijd, terugkeer aan de normale bedrijfsvoering, oplossen en zal zal de delen van het product verbeteren, herstellen of aanpassen of vervangen.

4 . De reactietijd, Neware zal redelijke inspanningen leveren om gekwalificeerd onderhoudspersoneel naar de productplaats te sturen, en het relevante onderhoudspersoneel moet binnen de beloofde tijd aankomen. De tijd begint wanneer Neware-de technicus beslist het oplossen van problemen ter plaatse te verstrekken. Tenzij anders gespecificeerd in de relevante artikel van het type service, behandelt de tijd per uur slechts de werkuren binnen de normale de diensturen, d.w.z., van 9 am aan 6 p.m. van Maandag aan Zaterdag.

De bedrijvenproducten verlenen één jaar vrij onderhoud en de opvolgendedienst op lange termijn. En verstrek vrije software-upgrades om ervoor te zorgen dat het apparaat in de beste arbeidsvoorwaarde is.

Na het ontvangen van de serviceaanvraag, als u iemand naar de plaats voor onderhoud moet sturen, zullen onze technici bij de plaats in de eerste keer aankomen om de normale productie van gebruikers te verzekeren.

 

Sectie 4 Uitsluitingen

De Newareartikel van het type service omvatten de nodige steun die door geen reden buiten Neware-achteloosheid of achteloosheid wordt veroorzaakt. De redenen omvatten maar zijn niet beperkt tot,

1 . Ongeval, vervoer, achteloosheid, misbruik, misbruik of contractbreuk van de klant of zijn werknemers of agenten of om het even welke derde partij.

Om het even welk product of deel niet dat door Neware wordt geleverd ontbreken.

2 . De mislukking van Neware-producten die door de mislukking van om het even welke producten of delen wordt veroorzaakt niet die door Neware of door om het even welke software worden geleverd die in de producten wordt geïnstalleerd niet die door Neware worden geleverd.

3 . Natuurramp, bliksem, brand, vloed, oorlog, geweld of om het even welke gelijkaardige gebeurtenis.

4 . Verandering, reparatie of reparatie door Neware personeel of gemachtigde persoon van Neware of om het even welke persoon buiten de erkende contractant van Neware.

De diensten verstrekten buiten de productplaats, behalve die uitdrukkelijk goedgekeurd door Neware.

 

 

Vervangingsinstructies

1 . Neware be*houdt zich het recht voor Neware-producten of om het even wie te vervangen of meer delen die om defect worden overwogen te zijn of te moeten worden onderzocht, d.w.z., slechts één deel van Neware-producten is defect of moeten worden onderzocht - om het even welke fout buiten de producten of de vervangstukken van Neware zal door de klant zelf worden opgelost.

 

2 . Wanneer Neware de vervangstukken vervangt, be*houdt het zich het recht voor de delen te leveren die hetzelfde in functie zijn en verschijning zoals de nieuwe maar gebruikt of weer aan gepast. Neware zal ervoor zorgen dat de delen die voor vervanging worden gebruikt fundamenteel dezelfde structuur en minstens dezelfde specificaties zoals de defecte Neware-producten zullen hebben. Neware be*houdt zich het recht voor om het even welke delen van de producten te leveren die door iedereen worden geproduceerd het op elk ogenblik geschikt denkt.

 

3 . De delen die voor het vervangen van Neware-producten worden verstrekt zullen het bezit van de eigenaar van Neware-producten worden. Om het even wie of meer delen van Neware-verwijderde producten zal het bezit van Neware worden.

4 . De garantieperiode van vervangstukken - vervangingsdelen - die voor het herstellen van Neware-producten worden zal gebruikt één jaar vanaf de datum zijn wanneer zij in Neware-producten of de resterende periode van de garantieperiode van Neware-producten worden geladen - welke langer is - één jaar voor het belangrijkste controlebord van het materiaal, drie maanden voor de vervanging van andere delen, en geen garantie voor verbruiksgoederen. Voor het vermijden van twijfel, wordt de garantieperiode van de producten van Neware niet uitgebreid na reparatie of vervanging. Als de klant er niet in slaagt om de vervangen delen naar Neware binnen tien dagen te terugkeren nadat de vervangingsdelen aan de klant door Neware worden geleverd, zal de klant betalen voor de vervangingsdelen aan Neware. De prijs van de vervangen delen zal met de onderhoudsprijslijst van Neware op dat ogenblik in overeenstemming zijn.

 

Klantenverplichtingen

om de dienst en steun te ontvangen, zal de klant voor het volgende verantwoordelijk zijn

 

1 . Voorbereiding alvorens te roepen - als de gebruiker de volgende informatie en de gegevens tijdens het roepen van de dienst heeft, kan het het technische personeel helpen om de dienst effectiever te verlenen.

a . De dienst - materiaal - serienummer.

b . Materiaalmodel.

c . De externe apparaten, de macht en de gebruikte computerconfiguratie -.

d . Onderschepping BTS 8,0. X werkende interface - d.w.z. de interface van het foutenvoorkomen -.

e . Sparen het NDA-dossier van overeenkomstig kanaal.

f . Exemplaarlogboekbestand.

Verklaar het probleem aan het technische personeel, zou de klant de problemen moeten specificeren die door het systeem onder ogen worden, het technische personeel de inhoud en de voorkomentijd van het foutenrapport begrijpen, en de maatregelen laten die worden getroffen gezien om de fout te elimineren.

Werk met technici samen, luister zorgvuldig aan hun oplossingen en werk volgens hun instructies.

De technicus kan het probleem telefonisch oplossen niet en zal de volgende actie aan de klant adviseren.

Nota - de klanten moeten de bovengenoemde procedures naleven alvorens Sunway onderhoudstechnici kan sturen om onderhoud ter plaatse te verstrekken.

Sta Neware-technische ondersteuningpersoneel toe om volledige en veilige toegang tot de producten te hebben tijdig, en aan hun verplichtingen in het kader van dit artikel te kunnen voldoen.

Verstrek voldoende het werk ruimte rond Neware-producten voor Neware-technische ondersteuningpersoneel om, alle redelijke faciliteiten te gebruiken en te verstrekken die door Neware technische ondersteuningpersoneel op elk ogenblik worden vereist voor van testmateriaal en delen opslag en opslag.

om de doeltreffende dienst te verlenen en Neware-technische ondersteuningpersoneel te verzekeren om de probleemsituatie te begrijpen op tijd, is het noodzakelijk om door een klantenpersoneel worden ontvangen en van een klantenpersoneel vergezeld te gaan dat met de klantenplaats en het veiligheidssysteem tijdens het onderhoud van de plaats van de klant vertrouwd is, en probeert om personeel te verstrekken dat met de de klantenprocedures en verrichting vertrouwd is.

 

Verstrek communicatie redelijk vereiste faciliteiten.

De laatste versie van de termijnen van de naverkoopdienst zal voor de relevante inhoud van de naverkoopdienst heersen. Als u om het even welke vragen hebt, gelieve het Ministerie van de naverkoopdienst van ons bedrijf te contacteren, en wij zullen u van ganser harte dienen.

 

Sectie 5 Materiaalonderhoud

Vóór u te besteden de producten van gebruiksneware, gelieve aandacht aan het volgende

1 . Gelieve te selecteren het type van machtskoord volgens het vermogen van het materiaal. Alvorens de apparatuur aan de machtscontactdoos aan te sluiten, controleer de voltageclassificatie om ervoor te zorgen dat het vereiste voltage en de frequentie de daadwerkelijke voeding aanpassen.

2 . Meng nieuwe en oude batterijen of geen verschillende types van batterijen voor het testen.

3 . Wanneer het gebruiken van veelvoudig materiaal om te werken, leg dicht niet het materiaal te aan elkaar voor, dat gemakkelijk is om luchtterugvloeien of lucht te veroorzaken voorverwarmend, en niet geschikt voor materiaalonderhoud is.

4 . Demonteer niet de kringsraad zonder autorisatie, om communicatie fout of schade aan het materiaal te vermijden.

5 . Alvorens het materiaal te gebruiken, te controleren gelieve of het materiaal normaal is en of de sonde van batterijinrichting is beschadigd. Als er om het even welke schade is, gebruik het en deeg geen etiketten voor nota's, en herstel op tijd het.

6 . Wanneer het installeren van de batterij op de inrichting, besteed gelieve aandacht aan de correcte verbinding tussen de positieve en negatieve kanten van de batterij en het positief en kanten van de inrichting te verbieden.

7 . Wanneer de batterij wordt aangebracht, zou het uit elkaar plaatsen tussen de hogere en lagere schotten van de klem moeten worden aangepast, en de lagere klem zou de gedrukte minstens helft moeten zijn om goed contact te verzekeren. Als de afstand tussen klemmen te klein is, is het gemakkelijk om de batterij te krassen; Als de batterij te los is, zal de nauwkeurigheid van testgegevens worden beïnvloed.

8 . Gelieve te plaatsen correct de werkende stappen tijdens de test, anders zal de batterij worden beschadigd en zelfs de ongevallen van de oorzakenveiligheid.

9 . Wanneer de interne temperatuur van het materiaal 50 graad overschrijdt, te controleren gelieve of de ventilator normaal werkt.

10 . Als het abnormale voltage en de actuele gegevens van een kanaal tijdens gebruik worden gevonden, houd op gebruikend het kanaal onmiddellijk, hecht een etiket en contact de naverkoopafdeling van Neware voor onderhoud.

11 . Het materiaal u gebruikt is een product met uitstekende ontwerp en technologie, zodat zou u het zorgvuldig moeten gebruiken. De volgende suggesties zullen u helpen de garantiedienst effectief gebruiken.

12 . om de beste prestaties en de nauwkeurige testnauwkeurigheid van het materiaal te verzekeren, wordt het geadviseerd om kaliberbepaling één keer per jaar te leiden.

 

Bij bevordering of Re die de nieuwe versie van de software de installeren, gelieve de vorige versie eerst te desinstalleren.

13 . Gebruik gelieve het materiaal volgens de instructies in dit handboek en andere methodes niet te proberen.

14 . Houd het materiaal droog, regen, kan de vochtigheid en diverse vloeistoffen of de vochtigheid de elektronische kring aantasten.

15 . Het materiaal zal schoon worden gehouden en niet zal gebruikt worden of zal opgeslagen worden in stoffige of vuile plaatsen. Dit zal zijn afneembare delen en elektronische componenten beschadigen.

16 . Sla niet het materiaal in een oververhitte plaats op. Op hoge temperatuur de levensduur van elektronisch materiaal zal verkorten.

17 . Sla niet het materiaal in een onderkoelde plaats op, anders wanneer de temperatuur van de materiaalstijgingen aan kamertemperatuur, vochtigheid zich binnen het materiaal zal vormen, dat de kringsraad zal beschadigen.

18 . Klop niet of tril het materiaal. De ruwe behandeling van het materiaal zal de interne van de kringsraad en precisie structuur beschadigen.

 

19 . Gebruik sterke chemische producten, schoonmakende agenten of geen sterke detergentia om het materiaal schoon te maken.

20 . Wanneer het vervangen van delen, slechts kunnen de aanpassing of de goedgekeurde delen worden gebruikt. De onbevoegde delen, de wijzigingen of de toebehoren zullen de het werk prestaties van het materiaal, beïnvloeden of zelfs zullen het materiaal beschadigen.

21 . Maak altijd steun voor de gegevens - zoals testgegevens, gespleten volumegegevens, enz. - die moeten worden gehouden.

22 . Het correcte gebruik en het onderhoud van het materiaal zullen u helpen om de prestaties van het product beter te spelen. Onze klantenonderzoek en van de naverkoopdienst praktijk op lange termijn toont aan dat in veel gevallen, de materiaalmislukking door ongepaste verrichting of niet bestedend aandacht aan onderhoudsmethodes wordt veroorzaakt. Als het materiaal niet normaal werkt, stellen voor wij u de gebruikershandleiding zorgvuldig van dit product of klantenservice van contactneware voor overleg leest.

Ons Team

Jaarlijkse de zomerstage van Centrale Zuidenuniversiteit

 

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 0

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 1

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 2

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 3

 

Shenzhenbureau

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 4

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 5

 

Dongguanfabriek

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 6

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 7

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 8

Connection

Van de Newarebts8.0 Software en Hardware Verbindingshandboek

 

1 . Hostcomputervereiste

 

2. Hostcomputeropstelling

3. Hardwareverbinding

4. Controleer de parameter van Controleeenheden (Fabrieks standaardmontages)

5. BTS8.0 de software installeert

6. Begin BTS8.0.0 op de Desktop, het terugstellenkaart

 

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Van de Newaresoftware en hardware Verbinding Manual.pd…

 

 

Data Backup

Hoe te om de Gegevens van Neware Cycler Automatische Steun te plaatsen

 

 

1. Pas dossier aan - naam

2. Pas dossier aan - naam

3. Pas bestandsindeling aan

4. Wijzig cirkelstatistiekmethode, Last/lossingsefficiency, platformvoltage, of houd defaut plaatsend

5. De automatische steun, wijzigt back-upbestandplaats en blinkt gegevensindeling uit

6. Vind het wolkenpictogram, controleer reserveprogramma

 

China Neware Technology Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Neware Cycler Automatische Reservesetting.pdf

 

 

 

Laat een bericht achter