• Neware Technology Limited
  M. SAVIN Jean-Francois
  Wij hebben Neware-banken voor het testen van onze primaire cellen en batterijen verscheidene jaren gebruikt. Wij zijn vrij tevreden over de kwaliteit van dit type van materiaal en wij vinden altijd goed en zeer reactief koppel van hun naverkoopdienst om terug ons in specifiek geval te helpen.
 • Neware Technology Limited
  Prof. Lv Li
  Wij hebben Neware-batterij testend systeem vele jaren gebruikt. Wij worden geconcentreerd op verschillende elektrochemische tests van lithium-ionenbatterijen. De Neware-machine is gemakkelijk om worden gebruikt en het programma is gemakkelijk te plaatsen. Wij hebben last-lossing het cirkelen voor meer dan 5000 cycli en de machine getoond zeer goede stabiliteit geleid, die ons hielp te verkrijgen
 • Neware Technology Limited
  M. Frank Groen
  Diverse neware testende systemen zijn uitgerust ons laboratorium jarenlang en gediend zeer goed. Wij gebruiken hen voor vele soorten tests. Gemakkelijk om de tests en de gegevens te behandelen goed wordt georganiseerd voor ons rapporteringswerk. Het belangrijkste ding is de meting en de controle is vrij nauwkeurig en betrouwbaar.
Contactpersoon : Neware Support Team
Telefoonnummer : +86-18689201545

3U2F 8 de Batterijcelmeetapparaat IP20 van de Kanaalzak met Off-line Testende Functie

Plaats van herkomst China
Merknaam Neware
Certificering CE
Modelnummer Ct-4008t-5v12a-S1-u
Min. bestelaantal 1 eenheid
Prijs USD negotiation per Unit
Verpakking Details Kartondoos
Levertijd 7 werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200 eenheden per maand

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Afmetingen 3U2F, 480 - 770 - 130mm Genestelde Lijn Genestelde lijnfunctie
Gegevensbescherming Off-line Testende Functie Lastenwijze ConstantCurrentCharge, Constant VoltageCharge, ConstantCurrent andConstant VoltageCharge, Constant P
Lossingswijze CCD、 CPD、 CRD Lossing Min Voltage 2V
Hoog licht

3U2F batterijcelmeetapparaat

,

IP20 batterijcelmeetapparaat

,

De off-line het Testen Analysator van de 8 Kanaalbatterij

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Meetapparaat 8 van de zakbatterijcel het Voltage van de Kanaalbatterij en Huidige Cycler

 

Bts-4000 reeks ingegaan in markt in het jaar van 2008. Nu is het één van het meest succesvole en populairste batterij testende systeem in China en Wereld. Duizenden batterijfabrikanten, de onderzoekinstituten van batterij en laboratoria gebruiken het als hun primaire testende partner voor hun diverse testende activiteiten.

 

De de batterijonderzoekers en wetenschappers, de batterijvervaardiging, de importeurs en de exporteurs, u kunnen de meest aangewezen Neware-batterijmeetapparaten voor de controle van de batterijkwaliteit, batterijprestatietests, batterij materieel onderzoek, en de productielijnen van de batterijmassa altijd kiezen.

 

Wil een batterijmeetapparaat voor allerlei doeleinden gebruiken? Wil het een schot met met lage risico's geven? BTS4000 is zeer misschien de correcte keus voor u krijgen om Neware en haar producten betere van de batterijtest te kennen. Tot jaar 2017, zouden 90 percenten nieuwe klanten van Neware BTS4000 als uitgangspunt kiezen, is het werkelijk de tijd - bewezen en betrouwbare keus.

 

1 . Neware 5V12A is ooit het populairste batterijmeetapparaat, zouden de meer dan 50 percentenklanten dit model als hun hoofdproducten kiezen. Voor klanten die over Neware de eerste keer kwamen, wordt 5V12A ook sterk voorgesteld als hun machine van de proefmanifestatie.

 

2 . Tegenwoordig wordt de dichtheid van de batterijcapaciteit hoger en hoger, die de tendens van deze gehele energieindustrie is, hebben de mensen kleinere afmetingsbatterij nodig om meer energie te bevatten. De nieuwe technologie en promotie opstellend proces maakt dit idee in werkelijkheid komen. Natuurlijk, is hoog C - Tarieflast - Snelle last een andere reden want de hogere huidige meetapparaten populairder worden dan voordien. Voor een 3000mAh-celbatterij, willen de mensen het bij 6000mA laden - 2C of zelfs 9000mA - 3C-stroom. En in sommige laboratoria, proberen de onderzoekers 10C of zelfs hoger C - Tarieflast of lossing. In deze situatie, is 5V12A de zeer het toenemen ster voor zowel batterijvervaardiging als onderzoekers.

 

 

 

Inputmacht 826W
Last Lastenwijze CCCharge, CVCharge, CCCVCharge, CPCharge
Beëindigenvoorwaarde Voltage, Huidige, Relatieve Tijd, Capaciteit, - deltaV
Lossing Lossingswijze CCD, CPD, CRD
Beëindigenvoorwaarde Voltage, Huidige, Relatieve Tijd, Capaciteit
Impuls last CCC, CPC
Lossing CCD, CPD
Min Pulse Width 500ms
Geautomatiseerde Schakelaar Geautomatiseerd swith van last aan lossing voor elke impuls
Beëindigenvoorwaarde Voltage, Testtijd
Cyclus De Waaier van de lijnmaatregel 65535 keer
Max Steps Per Loop 254
Genestelde Lijn Genestelde lijnfunctie, Max Support 3 Lagen
Bescherming Softwarebeveiliging Macht - onderaan Gegevensbescherming
Off-line Testende Functie
Plaatsende Beschermingsvoorwaarde, Plaatsende Parameter - Laag Voltagegrens, Hogere Voltagegrens, Lage Huidige grens, Hogere Huidige grens, Vertragingstijd
IP beveiligingsniveau Beveiligingsniveau IP20
Een Middel van Mededeling van Hogere Machine TCP/IP Protocol
Gegevensoutput EXCEL, TXT, Grafiek
Communicatie Interface Ethernethaven
Per Eenheids Hoofdkanalen Nr. 8
Afmetingen 3U2F, 480 – 770 - 180mm

 

3U2F 8 de Batterijcelmeetapparaat IP20 van de Kanaalzak met Off-line Testende Functie 0